i'm back!

Satt nettopp å skreiv et veldig bra innlegg til dere, fortalte at Jølla og Inga er på hyttetur sammen med Tina, Linda og Katrine, at jeg er på Hønefoss så jeg desverre ikke kunne bli med dem +++,  men så klikka blogg.no og sletta hele innlegget og jeg gidder ikke skrive alt på pånytt.

Sykt bra vær her nede på Hønefoss. Sol, nesten 20+ grader og null snø!


(Nesten som jeg hiver på meg bikinien og legger meg på terrasen!!)

Men over til noe mer viktig. Julie og Ingrid blir bare mer og mer sløv når det kommer til blogging, aner ikke hva det kommer av, men jeg som er fast leser blir så deprimert av at det er samme gammle innlegg her på bloggen, så da må jeg sefølgelig gjøre noe drastisk med det, som er: Å BLOGGE SELV! Oh yes, så smart er jeg.

Ellers har jeg egentlig ikke så mye mer å si.. Eller jo, jeg er ferdig med første sesong av 90210, og det første jeg gjore da siste episode tikket seg mot slutten var å laste ned sesong 2. Kall meg gjerne hekta, for ja det er jeg.. Jeg lever meg også veldig inn i serien, blir lei meg når noen slår opp, blir sur vis noen er bitchy og blir gla når noen finner tilbake til hverandre(bare vis det er noen jeg vil skal blir sammen igjen da, hehe) Men nå skal jeg kose meg i sofaen med et glass brus og tv, så snakkes!

Chris Brown -  All Back

Smask!

- A

 

  

bloglovin

4 kommentarer

Camilla

13.apr.2011 kl.19:51

bra du er tilbake da :D

Iselin Kalstad

13.apr.2011 kl.19:52

:)
nice :D

Lena Marie

13.apr.2011 kl.20:06

Så herlig :-D

Skriv en ny kommentar

hits