Guess who!

Hej alla poiker og flickor!

Tenkte jeg skulle være sånn gjeste-blogger siden det ikke er noen form for innlegg her. De er seriøst de mest sløve personene jeg vet om... (Og jeg kjenner mange av de.) Neida, de er så gode så!

Idag har Ingrid og Julie vært her sammen med meg, holdte meg med selskap siden jeg nesten døde fremfor pc'n, har virkelig ikke godt av å laste ned serier som gjør at man blir helt  hekta, og det er bare såvidt at jeg ikke laster episodene ned på iphonen min for å kunne se de på skolen også.... Og hvis noen lurte på hvilken spennede serie jeg er totalt oppslukt i, så er det beverly hills 90210, og den annbefales!

Men uansett, kvelden ikveld gikk for det meste ut på gossip, paradise, pizza, candy og rett og slett sløve max.  Alt for sjeldent vi jenter faktisk gjør det:(

Katrine og Camilla var forresten også der! (og julie, plis ikke drep meg for at jeg legger ut dette bilde..)


Dette bilde er tatt under par-sermonien på paradise, alle håpet på at Mikke skulle få blir der, bortsett fra inga som heiet på selveste Stian, og som "desverre" måtte vende nesa si mot kalde norge igjen:(:( Det var noe  som førte til at inga ble en smule bitter fordi han måtte forlate paradiset.( Hun prøvde faktisk å slå katrine i trynet med fjernkontrollen!!)

jaja, koselig var det uansett, og jeg er super duper gla i dere alle<3 

Og tilslutt, dette er meg:

top secret blogger'n 95;);)

 

smask!

-A

bloglovin

2 kommentarer

:-)

08.apr.2011 kl.11:04

du har litt voldsomme øyenbryn. finere før!

anniken kristine

08.apr.2011 kl.12:03

nei har du sett

Skriv en ny kommentar

hits